NEW SEASON! Τα παπούτσια της Άνοιξης είναι εδώ και ξεκινούν από 20 ευρώ!





Τα παπούτσια είναι ένα από τα δύο αξεσουάρ που οι γυναίκες αφιερώνουν τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά λένε οι έρευνες. Χρώματα έντονα, διχρωμίες, νέα σχέδια, νέα σχήματα στα τακούνια και ύψη ανάλογα με αυτά που νιώθεις εσύ καλά, φλατ sneakers και loafers γεμάτα στιλ έρχονται για να σε μεταμορφώσουν τη νέα σεζόν. Μεγάλες εταιρείες με πλούσια ποικιλία, μπορούμε να βρούμε στο ίντερνετ, εγώ συγκέντρωσα εδώ τα κομμάτια που ξεχωρίσα... για όλα τα μπάτζετ.



Τα παπούτσια με Ιριδίζουσα ανακλαστική επιφάνεια είναι ένα από τα πρώτα trends που ξεχώρησα. Οι designers δείχνουν να υιοθετούν αυτού του είδους τα χρώματα τόσο για τα snakeskin όσο και για τα Patent leather υλικά.

Υπάρχουν πολλά σχέδια παπουτσιών που διαθέτουν πολλά διαφορετικά υλικά στον σχεδιασμό τους. Αυτά που μου έκαναν εντύπωση είναι αυτά που έχουν πάνω από 3 υλικά κατασκευής. Όλα τα ζευγάρια είναι πολύχρωμα, χαρούμενα και 100% ανοιξιάτικα. Φυσικά ένα στύλ βασισμένο σε τέτοια παπούτσια είναι επικίνδυνο, αλλά ο τολμών νικά!

Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα παπούτσια με πλεκτά στις λεπτομέρειές τους. Τα παπούτσια που καλύπτουν πλήρως το πόδι με δαντέλα είναι must have για φέτος την άνοιξη, το ίδιο και αυτά με τα




περίτεχνα σχέδια που θυμίζουν φτερά πουλιών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις