Σαγιονάρες...το παπούτσι του καλοκαιριού



Δικαίως έχουν πάρει τον τίτλο -Το παπούτσι του καλοκαιριού. Οι σαγιονάρες κάθε καλοκαίρι αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην καθημερινή μας ζωή. Προσφέρουν άνεση και το κυριότερο, έπαψαν να φοριούνται κυρίως στην παραλία. Πλέον υπάρχουν πολύ εξελιγμένες, στυλιστικά, σαγιονάρες οι οποίες μπορούν να φορεθούν ακόμα και στη βόλτα μας στα καλοκαιρινά μπαράκια των διακοπών μας. Οι σαγιονάρες φοριούνται από όλες τις ηλικίες γιατί είναι πολύ άνετες και βολεύουν ιδιαίτερα στην παραλία. Φυσικά οι διάσημοι τις λατρεύουν και τις φοράνε σε κάθε είδους εμφάνισή τους!



Πρωί, βράδυ ότι ώρα και να είναι το καλοκαιράκι, επιλέγουμε σαγιονάρες. Βρήκα πολλά σχέδια σε σαγιονάρες, που μου άρεσαν πολύ και σε πάρα πολύ καλές τιμές. Ποιότητα και ποικιλία, από τις μάρκες όπως Reef, Oneill και Birkenstock, με τα τελευταία σχέδια τους να κλέβουν καρδιές. Εγώ επιλέγω τις μαύρες λουστρίνι της Birkenstock, τις καφέ δερμάτινες της Reef, κλασικά και φυσικά και τις πολύχρωμες της Oneill.
Μπορείτε ακόμα και με φόρεμα να τις συνδυάσετε...το καλύτερο φυσικά είναι το καυτό σορτσάκι μας, φορώντας από μέσα το μαγιό μας και τις σαγιονάρες μας, ακόμα και στην θάλασσα, το στυλ είναι απαραίτητο!!
Φυσικά, υπάρχουν σαγιονάρες για όλα τα γούστα, πολύχρωμες, μονόχρωμες, με φελό στο κάτω μέρος ή με ξύλο. Απλά μην ξεχνάτε οι σαγιονάρες θα πρέπει να είναι και κάπως ξεκούραστες και όχι να μας επιβαρύνουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις