Μικρή πριγκίπισσα, παπουτσάκια και φορεματάκια από άλλη εποχή!!



Άνοιξη..εκτός από τα λουλούδια που φυτρώνουν όπου και να βρούν, αυτή την εποχή γίνονται και πολλοί γάμοι και βαπτίσια. Για τα κοριτσάκια βρίσκεις τα πιο χαριτωμένα φορέματα αρκεί να ψάξεις λιγάκι στο ίντερνετ. Vintage δαντέλες δεμένες με άνθη τριανταφυλλιάς, παλ χρώματα που κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ονειρική και πολυτελή υφάσματα που νομίζεις πως ήρθαν από άλλες εποχές. Αυτά τα φορέματα πολλές φορές σε κάνουν να αναρωτιέσαι, είναι για μικρές πριγκίπισσες;
Ένα άλλο ονειρικό φορεματάκι που είδα ήταν πλεγμένο στο χέρι με βελονάκι, όπου μπορεί να μετατρέψει το κοριτσάκι σε αληθινή ζωντανή νεράιδα!


Ειλικρινά σας μιλάω, εάν το φόρεμα αυτό έβγαινε στο νούμερό μου θα ήταν η πρώτη καλοκαιρινή αγορά μου! Δεν υπάρχει τίποτα πάνω του που να μην μου αρέσει.

Το εκρού χρώμα είναι από τα αγαπημένα μου, το πουά είναι η νέα μου μανία, το μαλακό μακό ύφασμα είναι το διαχρονικό μου πάθος. Και ακόμα περισσότερο φαίνεται να είναι σουπερ άνετο, αεράτο και ευκολοφόρετο.
Τι άλλο να ζητήσει μία μικρή πριγκίπισσα, α ναι φυσικά το ξέχασα, τα γοβάκια της. Τα πεδιλάκια για τις μικρές πριγκίππισες είναι το κάτι άλλο. Λευκά ή εκρού με λουλουδάκια και στρασάκια, αλλά και πέδιλα με ροζ λεπτομέρειες, ροζ...ροζ...φυσικά! Δώστε έμφαση στα παπουτσάκια για τις μικρούλες, γιατί θα καμαρώνουν και αυτές με την σειρά τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις