Πάνινα παπούτσια..



Μεγάλη αγάπη τα πάνινα παπούτσια, θα μπορούσα να είχα εκατοντάδες στην ντουλάπα μου. Λατρεύω πολύ όπως όλος ο κόσμος τα all star και τώρα τελευταία, έχω κολλήσει και με τα keds. Ειδικά με την τελευταία συλλογή του 2013, που υπογράφει η διάσημη ομορφούλα τραγουδίστρια Τέιλορ σουίφτ. Κορίτσια, μπορούμε να ξεχωρίσουμε παίξτε λίγο με τα αγαπημένα σας casual της keds και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό είτε ρόκ είτε ρομαντικό στύλ που θα λατρέψετε.

Λαχανί, φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, τιρκουάζ, κόκκινο, γαλάζιο...ούφ και πολλά ακόμη kedοχρώματα θα βρείτε στην αγορά. Είναι πολύ σούπερ, αφού τα φοράμε όλες τις ώρες της ημέρα, άσε που είναι και ξεκούραστα.
Αν πάλι φοβάστε να τα εμπιστευτείτε γιατί το πόδι σας ιδρώνω και φοβάστε να μην μυρίσουν, εγώ απλά σας λέω πως δεν πρέπει να το σκέφτεστε. Σίγουρα το καλοκαίρι περπατάμε περισσότερο και ιδρώνουμε, ωστόσο τα keds είναι τόσο καλά κατασκευασμένα που δεν ιδρώνουν το πόδι και συνεπώς δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η γλυκιά celebrity του Hollywood Τέιλορ Σουίφτ, τα επιλέγει σε πολλές εμφανίσεις της, ειδικά στις πρωινές της βόλτες, πίνοντας στα Starbucks, το αγαπημένο της ρόφηνα ή βόλτα στα μαγαζιά. 

Διαλέξτε τα δικά σας kedsακια, ότι σας αντιπροσωπεύει και σας κάνει να νιώθετε όμορφα...βάλτε χρώμα στα υποδήματα σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις