Met Gala...με νικήτρια την Rooney Mara




Στην μεγαλύτερη βραδιά της μόδας, το Met Ball 2013, οι καλεσμένοι έπρεπε φέτος να βγάλουν την πανκ πλευρά τους, καθώς το θέμα ήταν "Punk: Chaos to Couture". Αγάπησα και ξεχώρισα, το μπορντό κραγιόν της Rooney Mara όπου ήταν η πιο μικρή αλλά η πιο to the point λεπτομέρεια. Εκτός του ότι ταίριαξε απόλυτα με την άσπρη επιδερμίδα της, αποτελούσε το μεγαλύτερο trend του χειμώνα, και κάτι μας λέει ότι μετά από αυτό θα εξακολουθήσει να είναι.

Φυσικά θα αναρωτιέστε ποιά είναι η Rooney Mara, ένα μόνο θα σας πώ - Το κορίτσι με το τατουάζ, σας λέει τίποτα. Ναι, όντως είναι το φρικιό που είδαμε στην ταινία αλλά προσωπικά μου άρεσε πολύ. Ακόμα και στην ταινία που την είχαν "μεταλλάξει" θα έλεγα, πίστευα πως πίσω από αυτό το αποτέλεσμα, βρίσκεται μία όμορφη φατσούλα. Τελικά είχα δίκιο!

Στυλιστικά θα έδεινα άριστα στην Rooney Mara, ποτέ δεν έχει κάνει κάποιο στυλιστικό παράπτωμα. Και φυσικά στο Met Ball, έκανε την διαφορά, αφού το θέμα που ήταν το Punk, της ταίριαζε απόλυτα.
H Rooney όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση φορώντας μια δημιουργία υψηλής ραπτικής από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Givenchy σε συνδυασμό με killing Givenchy «Sea Wulf» ψηλοτάκουνα και κοσμήματα Carrie Hoffman. 
Διάφανη λευκή τουαλέτα, με βολάν στο τελείωμα, ουρά μικρή και βαθύ ντεκολτέ. Συνδυάστε την με ψηλοτάκουνα πέδιλα, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το σωστό είναι να βάλετε λευκά πέδιλα, αλλά και μαύρα να επιλέξετε δεν θα είναι άσχημο το αποτέλεσμα. Εκτός από τα παπούτσια

, να δώσετε την προσοχή σας και στα μαλλιά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις