Δείξτε τα μαυρισμένα πόδια σας με τον πιο στιλάτο τρόπο




Είναι η εποχή για τις πιο κοντές φούστες και σορτσάκια που έχετε στην ντουλάπα σας. Συνδυάστε την κοντή, κλος φούστα σας ή το σορτς με ένα απλό t-shirt και σανδάλια ή σαγιονάρες ή πλατφόρμες, βάλτε το καλοκαιρινό μακό φόρεμά σας αφήστε τα μαλλιά σας ατημέλητα, φορέστε τα γυαλιά ηλίου σας και είστε έτοιμες, κομψές και γιατί όχι και… σέξι; 





Είναι στο χέρι σας και στη διάθεσή σας!
Τώρα που είπαμε για μαλλιά, το καλοκαίρι λόγω της υψηλής θερμοκρασίας η λιπαρότητα στα μαλλιά γίνεται πολύ πιο έντονη και εννοείται συνδυάζεται μαζί με... τον ιδρώτα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον κατάλληλο για βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς.

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και το καλοκαίρι ακολουθήστε τα παρακάτω tips:

1. Το καθημερινό λούσιμο δεν μπορείτε να το αποφύγετε το καλοκαίρι, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αλλάξτε το κλασικό σας σαμπουάν με ένα ήπιο ή παιδικό που να μην περιέχει ισχυρούς στυπτικούς παράγοντες ή κάντε ένα σπιτικό σαμπουάν.
2. Μετά το λούσιμο αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, δεν φαντάζεστε πόσο μαλακά και απαλά θα είναι και πόσο λιγότερη λιπαρότητα θα παρουσιάσουν.

3. Η εντατική ενυδάτωση του τριχωτού και των μαλλιών θα διατηρήσει τα μαλλιά σας μαλακά, απαλά και υγιή ακόμα και το καλοκαίρι. Μην αμελείτε τις σπιτικές ενυδατικές θεραπείες με οργανικά έλαια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις