Fashion icon...από κούνια




Μπορεί να μετρούν πολύ λίγα χρόνια στην ζωή τους όμως είναι αδιαμφισβήτητα τα νέα fashion icons που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις παγκοσμίως. Φυσικά αυτό οφείλεται στις διάσημες μαμάδες τους και στο οικονομικό status τους. Αφού όλες οι μικρές κουκλίτσες έχουν τόσα παπούτσια και ρούχα που πραγματικά έχουν χάσει το μέτρημα.



Η μικρή Σούρι, η κόρη του Τομ Κρούζ και της Κέιτι Χόμς, είναι το τρανό παράδειγμα, αφού οι γονείς της, της έχουν δημιουργήσει ειδικό χώρο για τα σανδάλια της, τα γοβάκια της και τα πεδιλάκια της. Το ίδιο και η μαμά σούπερ fashion icon Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με τις δίδυμες κορούλες της, που μετά από κάθε βόλτα τους στη Νέα Υόρκη, γίνονται πρωτοσελίδα σε πολλά περιοδικά.



Αλλά και η new born μπέμπα της Βικτώριας και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, με την γκαρνταρόμπα της που επιμελείται η μητέρα της, κάθε φορά που βγαίνει βόλτα όλοι μένουν με το στόμα ανοικτό.
Τα ρούχα της αλλά και τα υποδήματα που επιλέγουν οι γονείς της για να φορέσει, είναι όλα το ένα καλύτερο από το άλλο. Και φυσικά δεν είναι οικονομικής σειράς, είναι από τους οίκους Burberry, από τον Gucci και φυσικά από την στενή φίλη της Βικτώριας την Στέλλα Μακ Κάρτνει.
Τι να πούμε, από μικρές στα βάσανα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις