Καλοκαιρινό μποτάκι: Η πιο hot τάση της μόδας για το 2013


Η μόδα φέτος προστάζει, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το λεγόμενο ‘mix & match’:
Επιδέξιοι συνδυασμοί στυλ και ύφους , επιρροές από διαφορετικές δεκαετίες, αντισυμβατικά look και δυναμικά come back, κάνουν την εμφάνιση τους στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας για τον χειμώνα του 2013. 

Το απόλυτο γυναικείο φετίχ, τα παπούτσια, έχουν φέτος την τιμητική τους καθώς σχεδιαστές και στυλίστες προτείνουν εκκεντρικά ζευγάρια για τις καθημερινές και βραδινές μας εμφανίσεις.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το απόλυτο trend για φέτος: τα μποτάκια. Πάνω ή κάτω από τον αστράγαλο, ψηλοτάκουνα ή χαμηλά, casual ή βραδυνά, κατακλύζουν βιτρίνες και σελίδες περιοδικών, αφού δεν είναι μόνο άνετα στο περπάτημα αλλά ευκολοσυνδύαστα και στυλάτα. Τα μποτάκια είναι τα αγαπημένα μου υποδήματα μπορώ να τα φοράω με πολλούς συνδυασμούς.

Το δέρμα σαν υλικό επικρατεί, ως μια πιο ασφαλής επιλογή, παρ’ όλα αυτά οι σχεδιαστές έχουν εμπλουτίσει τις συλλογές τους με μια μεγάλη γκάμα κομψών υλικών: δαντέλες, γούνες , κρύσταλλα.

Όσο για το must του χειμώνα;


Μέταλλα στα παπούτσια και κυρίως στα τακούνια τους. Τα metal patched heels δίνουν μια ροκ νότα στο ντύσιμο μας και μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί έως το βράδυ. Προσοχή όμως! Συνδυάζουμε πάντα με λιγότερο εκκεντρικά ρούχα γιατί διαφορετικά κινδυνεύουμε να γίνουμε κιτς, προσέξτε το αυτό!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις