Οι εποχές φεύγουν…τα vintage μένουν!



Το vintage είναι έμπνευση! Ακόμη περισσότερο όταν έχει να κάνει με τον κόσμο της μόδας και της διακόσμησης! Όσον αφορά τον γάμο, δεν είναι λίγες οι φορές που ένα στυλ, μια δεκαετία αλλά και μια ολόκληρη εποχή δίνουν την ιδέα γύρω από την οποία στήνεται το ύφος της δεξίωσης αλλά και της εμφάνισης του νεόνυμφου ζευγαριού!




Προσέξτε όμως, το vintage  δεν σημαίνει παρωχημένο και συντηρητικό, αλλά εμπνευσμένο από το παρελθόν. Συνεπώς οι σύγχρονες πινελιές  επιβάλλονται, αφού η επιτυχία του στυλ είναι θέμα σωστής δοσολογίας.

Ένα νυφικό vintage προσδίδει μοναδικότητα και αποτελεί μια επιλογή που θα εντυπωσιάσει αδιαμφισβήτητα τους καλεσμένους σας. Επιλέξτε τα σωστά νυφικά παπούτσια για μία vintage εκδοχή, σανδάλια ή πέδιλα είναι ότι καλύτερο.

Και να θυμάστε ότι με τον σωστό συνδυασμό από κοσμήματα και το ανάλογο μακιγιάζ θα επιτύχετε να μοιάζετε με οπτασία βγαλμένη από όνειρο!

Αυτά είναι τα top 5 ώστε η νύφη να απολαύσει τον γάμο της και να μην αγχωθεί:
1. Το πιο σημαντικό να μην πηγαίνει με πολύ κόσμο στα ραντεβού που αφορούν τον γάμο καθώς και την μέρα που επιλέγει νυφικό. Το μόνο που θα πετύχει είναι να μπερδευτεί και να μην πάρει την σωστή απόφαση.
2. Είναι σημαντικό να απευθυνθεί σε επαγγελματίες και σε καταξιωμένα πρόσωπα στον χώρο του γάμου για να διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά και π.χ εάν ο καιρός δεν είναι σύμμαχος θα έχουν να της προτείνουν λύσεις.
3. Να είναι μια οργανωτική νύφη και να βάλει τις παρακάτω προτεραιότητες στο πρόγραμμα της που θα ξεκινούν 6-7 μήνες πριν την γαμήλια τελετή.
Α) Αρχικά να κλείσει ημερομηνία στην εκκλησία και στην δεξίωση και παράλληλα να αποφασίσει για τις μπομπονιέρες, τα λουλούδια και τα προσκλητήρια ώστε να δένουν αρμονικά μεταξύ τους και να έχουν κοινό concept.
B) Να κάνει έρευνα αγορά για να βρεί το κατάλληλο νυφικό αφού πλέον γνωρίζει το ύφος και το στυλ του γάμου.
Γ) να κανονίσει για video-φωτογραφίσεις, και μαλλιά- μακιγιάζ,
4. Για να μην αγχωθεί για το οικονομικό κομμάτι πρέπει να περιορίσει τους καλεσμένους τους στους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς.
5. Πρέπει να γνωρίζει ότι για να κάνει έναν πιο οικονομικό γάμο υπάρχει πλέον η δυνατότητα να νοικιάσει και όχι να αγοράσει κάποια πράγματα που αφορούν την διακόσμηση της δεξίωσης. Θα βρει πολλές έξυπνες ιδέες και στο site μου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις