Τζιν φόρεμα...το αγαπημένο μου


Τζιν φόρεμα… το φόρεμα που μπαίνει στην καλοκαιρινή βαλίτσα χωρίς ενδοιασμούς.
Υπάρχουν κάποια κλασικά κομμάτια στην ντουλάπα σου τα οποία δεν θα τα άλλαζες εύκολα. Μπορεί να μην τραβάνε τα βλέμματα με την πρώτη ματιά και να οι κλασικές τους γραμμές να τα κάνουν να φαίνονται λίγο βαρετά στην αρχή, αλλά εκεί βρίσκεται όλη η μαγεία τους.


Βλέπεις, ένα απλό φόρεμα όπως ένα jean φόρεμα σε άλφα γραμμή, είναι ένας καμβάς και μία βάση για ένα ξεχωριστό look γεμάτο παράξενα αξεσουάρ.

Επένδυσε σε ένα φόρεμα απλό και λιτό, με μία ζώνη καφέ στην μέση για να σε αναδείξει περισσότερο. Συνδύασε το με oversized κολιέ και για παπούτσια επέλεξε ψιλές πλατφόρμες ή σανδάλια. Επίσης ταιριάζουν και με τα αθλητικά σου, αλλά δίνεις αυτόματα μία άλλη πινελιά.

Πραγματικά το τζίν φόρεμα θα σου λύσει πολλά θέματα στις διακοπές σου. Θα το φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Είναι σέξι και πολύ όμορφο!


Άσε που δεν πιάνει και πολύ χώρο στην βαλίτσα, είναι ότι πρέπει. Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι ελαφρώς ατημέλητα, αν θέλεις χρησιμοποίησε και μερικά αξεσουάρ στα μαλλιά, όπως τσιμπιδάκια ή την αγαπημένη σου στέκα.
Το μακιγιάζ φυσικά ανάλαφρο, καθότι είναι καλοκαίρι και εννοείτε δεν θέλω να δημιουργηθούν προβλήματα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις