Καλοκαιρινό μποτάκι!!!!

Μπορεί να με περάσετε για τρελή αλλά και το καλοκαίρι φοράμε μποτάκια! Ναι καλά διαβάσατε, φοράμε μποτάκια και ας δείχνει ο υδράργυρος 40 βαθμούς. Είναι ίσως τα μόνα παπούτσια που μπορείς να τα φορέσεις στην βόλτα στην παραλία αλλά και στο γραφείο.
Προσωπικά τρελαίνομαι να τα φοράω με την αγαπημένη μου φούστα και με το αγαπημένο μου λευκό t-shirt, συνδυάζοντας τα αγαπημένα μου αξεσουάρ. Τσάντα oversized, κολιέ και σκουλαρίκια επίσης oversized.


Είναι από τα υποδήματα που πολλές φορές μας φοβίζουν να τα φορέσουμε το καλοκαίρι, είτε γιατί λέμε πως θα ζεσταθεί το πόδι είτε γιατί δεν ταιριάζουν με την εποχή.
Μην ανησυχείτε καθόλου, ούτε τα πόδια σας πρόκειται να ιδρώσουν ούτε τίποτα δεν θα πάθετε. Φορέστε τα και με αυτό τον τρόπου να είστε σίγουρες ότι θα είστε infashion.

Θα κλέψετε τις εντυπώσεις, όπως και να έχει. Συνδυάστε τες και με την ιδανική τσάντα. Δερμάτινη φυσικά, σε oversized μέγεθος και σε ότι χρώμα θέλετε.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά σχέδια σε μποτάκια, με τρούκς, με φερμουάρ, προσέξτε απλά την ποιότητα. Μου έχει τύχει να αγοράσω παπούτσι από οικονομικό μαγαζί και με αποτέλεσμα να μου έχει δημιουργήσει μόνιμο πρόβλημα σε δάκτυλο του ποδιού μου.


Καλοκαιρινό μποτάκι λοιπόν…θα κλέψετε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις