Jean σορτσάκι!



Το φορέσατε όλο το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι είναι η εποχή του. Συνδυάζεται με τα περισσότερα πουκάμισα και tops που έχετε στην ντουλάπα σας και μπορεί εύκολα να σας συνοδεύει όλες τις ώρες τις ημέρας.



Cool και casual φορεμένο μ” ένα t-shirt και ψηλοτάκουνα. Εναλλακτικά δοκιμάστε πάνινα flat παπούτσια.

Στην παραλία πρέπει να φαινόμαστε και να αισθανόμαστε άνετες. Ένα τζιν σορτσάκι με ένα κοντό φαρδύ τοπ είναι ότι πρέπει. Προσοχή! Μην φορτωθείτε στα αξεσουάρ. Ένα μαντίλι στα μαλλιά και πλαστικές σαγιονάρες αρκούν.

Για πρωινή βόλτα στην πόλη, το φοράτε με ένα στενό top μονόχρωμο top και σανδάλια για να πετύχετε το καλοκαιρινό casual city look. Ένα μακρύ pendant ή βραχιόλια στο χέρι θα δώσουν έναν τόνο extra στυλ.

Για τις βραδινές σας βόλτες στο νησί οι επιλογές είναι πολλές. Η σωστή εξαρτάται από το είδος της εξόδου. Αν έχετε σκοπό να πάτε για clubbing τότε μη διστάσετε να φορέσετε το τζιν σορτσάκι σας με άνετες πλατφόρμες

. Αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα στο νησί, μάλλον δεν είναι καλή ιδέα! Τα αξεσουάρ μπορεί να είναι περισσότερα εδώ.

Μ’ ένα μονόχρωμο ήρεμο χρωματικό top φορέστε μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Αν πάλι προτιμάτε τις ήρεμες βόλτες στα σοκάκια και τα χαλαρά cocktails ένα λευκό διάφανο πουκάμισο ή ένα floral σε παλ τόνους είναι ιδανικό για το σορτσάκι σας. Κι εδώ τα σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή. Περάστε ένα τσαντάκι σταυρωτά κι ένα διακριτικό κολιέ κι είστε έτοιμες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις