Ρομαντικός γάμος

Στο νυφικό, στη διακόσμηση της εκκλησίας και του τραπεζιού, στην ανθοδέσμη σας ακόμα και στο beauty look σας μπορείτε να δώσετε κομψό και ρομαντικό στιλ. Το λευκό και το εκρού είναι ιδανικό χρώμα για να επιλέξετε λουλούδια και είδη διακόσμησης. Επίσης δένουν τέλεια με το παστέλ ροζ και κάνουν ακόμα πιο ονειρεμένο τον χώρο.




Για την επιλογή του νυφικού σας, η δαντέλα είναι η κατάλληλη επιλογή. Είναι το άκρως ρομαντικό ύφασμα, ωστόσο πρέπει να το συνδυάσετε με το ανάλογο μακιγιάζ και μαλλί. Αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις, τα έντονα μάτια ή χείλη και επιλέξτε ροζ ή κοραλί χείλη και μάγουλα . Επίσης τα άκρως στιλιζαρισμένα μαλλιά είναι μία λάθος επιλογή. Αντιθέτως κομψά σινιόν, ανέμελα μαλλιά, ανάλαφρες μπούκλες και διακριτικά αξεσουάρ όπως μικρά ανθάκια μπορούν  να σας χαρίσουν το ιδανικό χτένισμα.

Φυσικά και τα κατάλληλα αξεσουάρ θα δώσουν ένα ρομαντικό ύφος, κοκαλάκια στα μαλλιά με πεταλούδες ή στέκες ασημένιες με λουλουδάκια.
 

 

Ακόμη μία ρομαντική πινελιά είναι και τα παπούτσια της νύφης. Μπορείτε να επιλέξετε μπαλαρίνες σε παστέλ αποχρώσεις, ακόμη πιο ρομαντικό ύφος έχουν και οι γόβες με μπαρέτες, που θυμίζουν παπούτσια χορού.

Το νυφικό παπούτσι θα κλέψει τις εντυπώσεις, ειδικά όταν θα ποζάρετε μόλις κατέβετε από το αυτοκίνητο που θα σας πάει στην εκκλησία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις