Φθινοπωρινό στιλ


Έξω ξεκίνησε η βροχή και είναι μία αφορμή για να βάλουμε τα πουλόβερ μας. Τα oversized, μάλλινα πουλόβερ συνδυάζονται με skinny jeans, cigarette παντελόνια, denim ή pleated φούστες. Δίνουν cozy & girly διάθεση ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε. Φυσικά ο πιο νεανικός συνδυασμός είναι με εφαρμοστό κολάν και flat παπούτσια.



Οι ζακέτες μπορούν να αντικαταστήσουν το denim ή δερμάτινο jacket σας. Θα σας ζεστάνουν και θα σας χαρίσουν στιλ τις κρύες ημέρες του φθινοπώρου.

Οι βροχερές μέρες επέστρεψαν κι εσείς δεν έχετε παρά να διατηρήσετε στυλάτες τις εμφανίσεις παραμένοντας όμως στεγνές. Γι αυτό επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ που θα σας προστατέψουν από τη βροχή και θα σας χαρίσουν συγχρόνως κομψές εμφανίσεις. ‘’Εκμεταλλευτείτε’’ τη βροχή για να φορέσετε τα αγαπημένες σας παπούτσια που είτε θα συνοδεύσουν το girly φόρεμα σας είτε το skinny παντελόνι σας.

Ένα ζευγάρι γαλότσες Aigle από το spartoo, σε έντονο χρώμα μπορεί να ‘’φωτίσει’’ το total black look σας και να του δώσετε χαλαρή funky διάθεση. Για εσάς που θέλετε να ‘’παίξετε’’ με την ομπρέλα στο στυλ σας, μπορείτε να δώσετε ένταση στο outfit με μία εντυπωσιακή ομπρέλα ή girly-retro διάθεση με μία πουά ομπρέλα με δαντελένιο τελείωμα.
Ακόμη, εσείς που δεν θέλετε να ‘’κρύψετε’’ τίποτα από το outfit σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα διάφανο αδιάβροχο πανωφόρι που θα σας προστατέψει με απόλυτο στυλ από τη βροχή και θα αναδείξει την κάθε λεπτομέρεια στο ντύσιμο σας. Επιλέξετε να φορέσετε και τις κατάλληλες μπότες για τους δρόμους που θα είναι βρεγμένοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις