Συνδυάστε το φόρεμα με τις μπότες

Ο ιδανικός συνδυασμός που θα αναδείξει το γυναικείο στιλ σας. Οι περισσότερες γυναίκες περιθωριοποιούν τα φορέματα και τις φούστες και επιλέγουν τζιν, δερμάτινα ή υφασμάτινα παντελόνια για τις εμφανίσεις τους. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν ταιριάζουν τα φορέματα μας με τα παπούτσια μας ή με τα πανωφόρια μας.


Ωστόσο η απάντηση είναι στην διάθεση μας και στο τι κάνουμε κέφι να φορέσουμε. Με ποιους θα βγούμε, που θα πάμε για καφέ ή ποτάκι, όλα μετράνε. Κορίτσια θέλει απλά σκέψη και λογική.

Εγώ το βράδυ θέλω να φορέσω το φόρεμα μου με τις ψηλοτάκουνες μπότες μου και τα αγαπημένα μου αξεσουάρ, όπως το clutch τσαντάκι μου, τα βραχιόλια μου και φυσικά το κόκκινο κραγιόν μου.

Ωστόσο ένα φόρεμα σε κοντό ή μέχρι το γόνατο μήκος αναδεικνύει τη θηλυκότητά σας και σας χαρίζει femme fatale διάθεση. Τώρα που ο καιρός είναι κρύος, φορέστε το με ένα ζευγάρι μπότες. Διαλέξτε τις πιο κατάλληλες για εσάς.

Ankle boots, over-the-knee μπότες, ψηλοτάκουνες, flat, κλασσικές, ιππασίας, οποιοδήποτε ζευγάρι σας αρέσει και ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ σας.

Λατρεύω τις μπότες Clarks με το ψηλό τακούνι στο χρώμα του καπνού ή τις μπότες ιππασίας της Kickers που είναι απλώς ανεπανάληπτες.

Τις μπότες σας ποτέ μην τις ξεχάσετε σε ένα καταχωνιασμένο σημείο, κάθε χειμώνα θα σας βγάζουν ασπροπρόσωπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις