Φορέστε δερμάτινο παντελόνι

Επιλέξτε την γραμμή που κολακεύει τη σιλουέτα σας. Δεν είναι απαραίτητο το δερμάτινο παντελόνι, να είναι εφαρμοστό και μέχρι τον αστράγαλο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα cropped, πολύχρωμο ή σε άνετη γραμμή. Ανάλογα με τη σιλουέτα σας αλλά και το στιλ που θέλετε να υιοθετήσετε επενδύστε στο σωστό δερμάτινο παντελόνι.


Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε μία περιουσία, αφού πολλές οικονομικές εταιρείες ενδυμάτων έχουν σούπερ δερμάτινα παντελόνια σε πολύ καλές τιμές.
Είναι ένα in-fashion κομμάτι το οποίο ήρθε για να μείνει απ’ότι φαίνεται.
Φορέστε το με ένα μονόχρωμο τοπ, με ψηλοτάκουνες γόβες ή αθλητικά παπούτσια και με το κατάλληλο jacket.

Είναι ένα ρούχο που φοριέται όλες τις ώρες αρκεί να το συνδυάσετε σωστά. Το πρωί φορέστε το με το αγαπημένο σας λευκό t-shirt, δερμάτινο τζάκετ και τα μποτίνια σας ή τα sneakers.

Το βράδυ αλλάξτε λούκ, φορέστε το δερμάτινο παντελόνι σας, με ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι, τα αγαπημένα σας αξεσουάρ και φυσικά με τις δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες σας. Φέτος, οι μαύρες γόβες είτε σε λουστρίνι είτε σε ματ δέρμα έκλεψαν την παράσταση.

Προτιμώ και προτείνω τις απίστευτες και θεϊκές γόβες Sebastian. Φυσικά τις απλές λουστρινένιες γόβες, γιατί μην ξεχνάτε το απλό είναι και το πιο όμορφο.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις