Νυφικό παπούτσι

 

Για μοντέρνες νύφες. Αν δε θέλετε να μείνετε σε μια ασφαλή νυφική επιλογή αλλά να πρτωτοτυπίσετε μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε χρωματιστά παπούτσια αντί για τα κλασσικά τα λευκά. Είναι μια επιλογή που θα σας εξασφαλίσει μια ή και περισσότερες εμφανίσεις μετά το γάμο σας. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και φροντίστε ή να το συνδυάσετε με το όλο θέμα του γάμου σας ή γιατί όχι και με κάποιο από τα αξεσουάρ που θα φορέσει ο γαμπρός, όπως με τη γραβατα του. Όπως και να έχει μια τέτοια επιλογή σίγουρα θα σας κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακές.


Πρέπει να βρείτε την ίδια απόχρωση με αυτή του νυφικού σας.


Αν θέλετε να υιοθετήσετε το παραδοσιακό νυφικό στιλ, τότε πρέπει να επιλέξετε νυφικό και παπούτσια σε λευκό χρώμα. Φυσικά υπάρχουν χιλιάδες αποχρώσεις του λευκού και κάθε μία από αυτές ταιριάζει σε διαφορετική επιδερμίδα.

Ένα ζευγάρι μυτερές ή στρογγυλές γόβες έχουν διαχρονική αξία. Όσο πιο κλασσικό είναι το παπούτσι που θα επιλέξετε, τόσο περισσότερο θα το φορέσετε αργότερα. Βέβαια μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέρνο σχέδιο για εκείνη την ημέρα, απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να το συνδυάσετε με άλλα outfits.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις