Εναλλακτικά χρώματα


Επιλέξτε τα από την ανοιχτόχρωμη μέχρι τη σκουρόχρωμη απόχρωσή τους. Είναι ίσως ένα χρώμα που πολλές γυναίκες διστάζετε να το επιλέξετε στα αξεσουάρ σας καθώς το θεωρείτε δύσκολο να το συνδυάσετε με το υπόλοιπο outfit σας. Κι όμως τα μωβ αξεσουάρ έρχονται να ανατρέψουν αυτόν τον κανόνα και να γίνουν τα πιο μοδάτα και ξεχωριστά αξεσουάρ των καλοκαιρινών εμφανίσεων σας. Η ευρεία χρωματική παλέτα του μωβ σας επιτρέπει να διαλέξετε από την ανοιχτόχρωμη παστέλ εκδοχή του λιλά μέχρι το εκθαμβωτικό μωβ χρώμα χωρίς περιορισμούς. Μη διστάσετε να συνδυάσετε το ζωηρό μωβ χρώμα των αξεσουάρ όπως της τσάντας σας με επίσης έντονα χρώματα του καλοκαιριού όπως το κίτρινο ή το τιρκουάζ πετυχαίνοντας τα πιο εντυπωσιακά colourblockings.


Τα εναλλακτικά χρώματα στα αξεσουάρ μας μας δείνουν επιπλέον στυλ και ομορφιά που δεν την είχαμε φανταστεί.

Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα από τότε που ήμουν μικρή. Λατρεύω το μωβ σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Φυσικά το μωβ με μωβ παίζει κάθε φορά, το πολύ σκούρο ταιριάζει στις χειμωνιάτικες μέρες, το πιο ανοικτό είναι για το καλοκαίρι και για την άνοιξη γενικότερα.

Όπως και να έχει θα είστε διαφορετικές με απλές κινήσεις και επιλέγοντας εναλλακτικά χρώματα. Μου αρέσει να είμαι διαφορετική…

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις