Αγαπημένες πλατφόρμες...ότι καλύτερο για το καλοκαίρι

Φορέστε τις από το πρωί ως το βράδυ. Είναι το άνετο, ψηλοτάκουνο παπούτσι του καλοκαιριού. Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας με ένα ζευγάρι πλατφόρμες.


Φέτος η μόδα προτείνει η πλατφόρμα σας να είναι χαμηλοτάκουνη ή υπερβολικά ψηλοτάκουνη. Ανάλογα με το στιλ που θέλετε να υιοθετήσετε επιλέξτε τις τετραγωνισμένες, χαμηλοτάκουνες πλατφόρμες ή τις πιο κλασσικές που έχουν αρκετό ύψος.

Φορέστε τις με midi φορέματα ή φούστες, με κοντά σορτς ή με άνετες παντελόνες. Είναι ιδανικές για επίσημα office looks ή για ένα ντύσιμο που θέλετε να είναι ιδανικό για το πρωί αλλά και το βράδυ που θα πάτε την βόλτα σας.

Σίγουρα τα flat σανδάλια είναι η κύρια επιλογή στις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Είναι άνετα και ταιριάζουν στο ανάλαφρο και ατημέλητο καλοκαιρινό στιλ που υιοθετείτε. Ωστόσο το τακούνι αναμφισβήτητα χαρίζει θηλυκότητα και δίνει sexy στιλ σε μία γυναίκα. Οι πλατφόρμες είναι ιδανικές για το καλοκαίρι. Είναι πιο άνετες από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και δεν είναι τόσο classy and chic. Επομένως ταιριάζουν στο bohemian look που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες το καλοκαίρι.

Τέλος είναι ένα παπούτσι που μπορείτε να έχετε μαζί σας και στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εγώ πάντως τις λατρεύω και δεν είμαι η μόνη!! Βρείτε τις πλατφόρμες που σας ταιριάζουν και αποκτήστε τες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις