Ήρθε η ώρα για τις αγαπημένες μας μπαλαρίνες

Είναι το πιο κομψό παπούτσι για το φθινόπωρο. Είναι ιδανικές για αυτήν την εποχή.
Έχουν αναμφισβήτητα τον πιο κομψό και αριστοκρατικό στιλ από κάθε άλλο παπούτσι. Ο λόγος για τις flat μπαλαρίνες. Προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα μονόχρωμο ζευγάρι και να αφήσετε στην άκρη τα prints.Όσο πιο απλές και minimal, τόσο πιο κομψές και elegant.
Φορέστε τις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με το φόρεμά σας, το εφαρμοστό ή το άνετο παντελόνι σας, ακόμα και με το καυτό σορτς. Οι μπαλαρίνες είναι άνετες, θα μπορέσετε να περπατάτε για ώρες και σας χαρίζουν chic & classy look.
Οι μαύρες και οι μπεζ παραμένουν all time classic, ωστόσο και ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα ταιριάζει στον ανοιξιάτικο καιρό!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μπαλαρίνες είναι άνετες και κομψές. Δεν ταιριάζουν σε όλα τα γυναικεία στιλ, καθώς δημιουργούν ρομαντικό, femme-fatale ύφος.

Είναι ιδανικές για office looks, για βραδινές εξόδους αλλά και πρωινά-κομψά στιλ. Το φθινόπωρο που θέλετε να αποχωριστείτε τα σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε.
Φορέστε τις με φορέματα, cropped παντελόνια, boyfriend jeans ή κοντά σορτς. Κολακεύουν τα πόδια σας και κάνουν το στιλ σας χαριτωμένο και θηλυκό!

Λατρεύω όλα τα σχέδια που ταιριάζουν με όλα τα outfits μου. Οι μπαλαρίνες σε βγάζουν από την δύσκολη θέση είτε στο πρωϊνό είτε στο βραδινό ντύσιμο.
Love ballarinas!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις