Λευκό πουκάμισο!!

 
Το απόλυτο fashion statement για την περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι 2015 είναι το λευκό πουκάμισο, σε όλες τους τις εκδοχές.

 
Το λευκό χρώμα, συμβολίζει την αγνότητα. Ωστόσο έχουμε δει πολλά λευκά πουκάμισα, κάθε άλλο παρά σεμνά να είναι. Ειδικά τα crop πουκάμισα, που αποτελούν μεγάλο θέμα αναφοράς από μεγάλους οίκους μόδας, οι οποίο το υιοθέτησαν στις πασαρέλες τους και του έδωσαν τον δικό τους ύφος και στυλ.
 
Το λευκό πουκάμισο, είναι ένα ρούχο που εννοείτε θα πρέπει να το έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Φοριέται το πρωι στο γραφείο, συνδυασμένο είτε με την pencil φούστα μας είτε με το παντελόνι μας. Το βράδυ, το φοράμε εντελώς διαφορετικά. Καλό είναι να το κουμπώσουμε μέχρι επάνω και να το ολοκληρώσουμε με το oversized κολιέ μας, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Τώρα για παπούτσια, μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε. Και όταν λέω οτιδήποτε, εννοώ όλα τα είδη παπουτσιών, όπως τα πανέμορφα σανδάλια, γόβες, μπότες, sneakers και πολλά ακόμη.

Υπάρχουν πολλά σχέδια στα λευκά πουκάμισα που θα μπορούσατε να επιλέξετε. Ένα είπαμε είναι το crop, ένα ακόμη είναι το αμάνικο πουκάμισο ή το πουκάμισο με τις πτυχώσεις.

Όσο απλό και να φαίνεται ένα λευκό πουκάμισο, τόσο πιο πολύ μπορούμε να το ενισχύσουμε είτε με αξεσουάρ, είτε με μακιγιάζ για να του δώσουμε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις