Εναλλακτική νύφη

Αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σας τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το νυφικό σας.
Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε, οι υπερβολές επιτρέπονται σε ένα βαθμό αρκεί να βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει καλύτερα και σας αντιπροσωπεύει.

Κι αν το νυφικά με τα τεράστια φουρό και τα υπερβολικά ντεκολτέ δεν σας ταιριάζουν καθόλου, επιλέξτε εναλλακτικές προτάσεις για το νυφικό σας φόρεμα που δεν στερούνται χάρης και ομορφιάς. Μεταμορφωθείτε σε μία retro-girly νύφη ή σε μία παραμυθένια και ρομαντική με το κατάλληλο νυφικό φόρεμα.
 


 

Είναι πολύ λογικό να θέλετε να νιώθετε πιο άνετα μετά από λίγη ώρα στο τραπέζι. Η ορθοστασία και ο χορός είναι οι λόγοι που θα θέλετε να αλλάξετε παπούτσια και να βγάλετε από πάνω σας τα υπέροχα ψηλοτάκουνα σας. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι ιδανικές για το γαμήλιο party σας.
Επιλέξτε ένα ζευγάρι σε ανάλογο στιλ με το νυφικό σας, το οποίο θα μπορείτε να το φοράτε και στην καθημερινότητά σας.


Ρομαντικές και κομψές είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξουν απόλυτα με το νυφικό σας στιλ, γι αυτό μην έχετε ενδοιασμό αν πρέπει να τις φορέσετε. Άλλωστε εκείνη την ημέρα πρέπει να γλεντήσετε και να νιώθετε άνετες. Το τελευταίο που πρέπει να νιώθετε λοιπόν είναι κουρασμένα και χτυπημένα από τα ψηλοτάκουνα πόδια!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις