Το έντονο κραγιόν


Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς, κοιτιέσαι στο καθρέφτη και νιώθεις πως πρέπει να κάνεις κάτι για να δείξεις λίγο πιο θηλυκή;

Tο κόκκινο κραγιόν είναι μια καλή λύση, αφού κάνει τα χείλη μας να φαίνονται πιο σαρκώδη και sexy. Αυτή τη σεζόν το σκούρο κόκκινο κραγιόν, αν και είναι αρκετά εκκεντρικό χρώμα, είναι ιδανικό για τις βραδινές σου εμφανίσεις.
Φόρεσε το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα, τις ψηλοτάκουνες υπέροχες γόβες σου, το μικροσκοπικό σου τσαντάκι και φυσικά το κόκκινο κραγιόν και θα λάμψεις!
Κι όμως μπορείς να φορέσεις το σκούρο κραγιόν και το πρωί. Χωρίς να υπερβάλλεις, μπορείς να φορέσεις το κόκκινο σου κραγιόν και τις πρωινές ώρες χωρίς να είναι άσχημο το αποτέλεσμα.
Το σκούρο κόκκινο κραγιόν ταιριάζει πολύ με το smoky look. Βέβαια, αν θέλεις να συνδυάσεις τη γραμμή eyeliner και το σκούρο μπορντό κραγιόν, τότε πρόσεξε να μην το παρακάνεις με το βάψιμο των ματιών σου. Προτίμησε η γραμμή eyeliner να ξεκινάει από το μέσο και να καταλήγει λίγο πιο πάνω από τη γωνία του ματιού σου.
Βάλε bronze σκιά και σκούρο κόκκινο κραγιόν. Μία απαλή σκιά που χρυσίζει θα δώσει λάμψη στο βλέμμα σου, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα. Αν θέλεις να κάνεις πιο βραδινό το μακιγιάζ, τότε πέρασε μία λεπτή γραμμή eyeliner πάνω από την bronze σκιά.

Λευκό ή μπλε μολύβι και μάσκαρα. Αν  προτιμάς να τονίσεις μόνο τα χείλη σου και τίποτα άλλο, τότε βάλε στα μάτια σου πολλές στρώσεις μάσκαρα και λίγο λευκό μολύβι που θα «ανοίξει» το βλέμμα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις