Τα παπούτσια που θα λατρέψουμε φέτος το καλοκαίρι

Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα παπούτσια που θα φορεθούν περισσότερο απ' όλα τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να έχετε τις κατάλληλες γνώσεις πριν ακόμη έρθει η άνοιξη. Ποια παπούτσια θα λατρέψουμε το 2015;

Τα mules κάνουν δυναμικό comeback

Ίσως να μη σας φαίνεται ευκολοφόρετο trend, όμως τα mules είναι άνετα και μπορούν να συνδυαστούν τόσο με ένα αέρινο φόρεμα, όπως παραπάνω, όσο και με πιο αυστηρό στυλ. Είναι ιδανικά για την βόλτα με τον φίλο μας και με ρομαντική διάθεση ή με τις φίλες μας και με την σούπερ μίνι φουστίτσα μας, για σέξυ εμφάνιση.

Τα λευκά αγαπημένα sneakers, θα τα αγαπήσετε όσο τίποτα άλλο

Το πιο κλασικό παπούτσι κάνει δυνατή επιστροφή φέτος και αποτελεί μία από τις πιο πολυφορεμένες τάσεις του 2014, που θα δούμε και φέτος. Φορέστε το με ένα ρομαντικό φόρεμα, για έναν αναπάντεχο συνδυασμό.

Υπόθεση πλατφόρμα!!

Οι πλατφόρμες είναι παραδοσιακά το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό παπούτσι που λατρεύουν όλες οι γυναίκες και αποτελεί και φέτος πρόταση των σχεδιαστών για τις εμφανίσεις μας. Είναι τις περισσότερες φορές ψηλοτάκουνες αλλά με τακούνι που δεν σε κουράζει καθόλου, γιατί είναι πλατφόρμα. Τις αγαπώ και τις φοράω πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, χωρίς να με κουράζουν καθόλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις