«Cumaea»...σημαίνει βιολογικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο


Ο όρος Cumaea προέρχεται από την Κύμη Ευβοίας και την αρχαία αποικία της Cuma της Ιταλίας (σήμερα Κύμη ή παραδοσιακά Κούμη, πασίγνωστη η αρχαία προφήτης Κυμαία Σίβυλλα, Cumaea Sibylla, που ο Μιχαήλ Άγγελος έχει συμπεριλάβει στο θόλο της Καπέλα Σιξτίνα).
Η Cumaea παρασκευάζει παραδοσιακά σαπούνια με βότανα, έλαια με εκχυλίσματα βοτάνων και κηραλοιφές με θεραπευτικά βότανα. Βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό, το Κοίλι στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης στην Εύβοια.


Η εταιρεία Cumaea στο ηλεκτρονικό κατάστημα που διατηρεί έχει μία γκάμα προϊόντων για περιποίηση προσώπου και σώματος, με βάση το ελάιόλαδο. Ξεχώρισα την κρέμα χειλιών με γεύση φράουλα, μιας και κάνει πολύ κρύο και πρέπει να προστατεύσουμε τα χείλη μας και φυσικά επειδή μου αρέσει πολύ το άρωμα της φράουλας. Τι πιο ιδανικό όταν είναι και οικολογικό!

Περιγραφή προϊόντος
Μαλακώνει, περιποιείται και συγκρατεί την υγρασία στα χείλη. Καταπολεμά την ξηροδερμία, επουλώνει τα μικρά τραύματα. Έχει καταπραϋντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Ιδανικό και για την περιοχή γύρω από τα χείλη. Με γεύση φράουλα.

Για να την αγοράσετε μπείτε στην σελίδα της Cumaea.
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις