I Love Ancient - Greek - Sandals...


Ένα brand name που έχει κλέψει τις εντυπώσεις ανά τον κόσμο. Μερικές φορές νομίζουμε ότι έχουμε στερέψει από ιδέες και νέα projects, ίσως γιατί ζούμε σε μία χώρα που η μιζέρια έχει γίνει τροφή.


Πριν αρκετό καιρό, χάζευα στο πιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ το net-a-porter.com και ξαφνικά βλέπω μία ελληνική μάρκα. Τολμώ να πω ότι συγκινήθηκα, κυρίως για τα υπέροχα σχέδια σε σανδάλια που αντίκρυσα.

Αμέσως έψαξα στο google να βρω πληροφορίες και ήταν πολύ εύκολο να βρω τους δημιουργούς της Ancient - Greek - Sandals. Αλλά δεν σταμάτησα να χαζεύω τα αρχαιοελληνικά σανδάλια, όπου το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο και έλεγα από μέσα μου, αποκλείεται να είναι Έλληνες οι σχεδιαστές και από την άλλη ποιος θα τα σχεδίαζε με τόση ακρίβεια αν δεν ήταν Έλληνας, τα αρχαιοελληνικά.

Ancient - Greek - Sandals...σημαίνει το σχεδιαστικο/επιχειρηματικο δίδυμο Xριστίνας Μαρτίνη και Νικόλας Μίνογλου, της γνωστής εταιρείας υποδημάτων Μίνογλου. Ο Νικόλας Μίνογλου ασχολείται με την εμπορική διαχείριση. Ένωσαν δυνάμεις και το πάθος τους για τα σανδάλια και έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ δυνατό στο χώρο της μόδας.

Η Χριστίνα Μαρτίνη είχε εργαστεί στο παρελθόν, στο δημιουργικό τμήμα μεγάλων οίκων του εξωτερικού, όπως ο Louis Vuitton και ο Balenciaga.


Τα σανδάλια γρήγορα έγιναν must have κομμάτια για τις επώνυμες κυρίες, πρώτη απ' όλες η Μισέλ Γουίλιαμς, η οποία ήταν η πρώτη που τα αγόρασε, μετά ακολούθησαν η Ριάνα και άλλες.

Η εταιρεία Ancient - Greek - Sandals, ανακοίνωσε την συνεργασία τους με την εταιρεία κοσμημάτων Lalaounis, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ειδική σειρά με χρυσές λεπτομέρειες.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και online αγορές, επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρείας Ancient - Greek - Sandals.
 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις