Η Josefine Ringblom Berg λατρεύει την μόδα

 

Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Marcus Berg, Josefine Ringblom Berg , λατρεύει την μόδα και το δείχνει! Εκτός από fashion blogger η Josefine είναι και μανούλα 2 μικρών ζουζουνιών.

"Λέγεται ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια γυναίκα"...αυτό είναι το μότο της στο πολύ δυναμικό blog της http://behindeveryman.se/josie/


Το site έχει δημιουργηθεί από 6 κοπέλες, οι οποίες μοιράζονται την κοινή τους πορεία και αγάπη. Είναι όλες γυναίκες και συγγενείς ποδοσφαιριστών και αγαπούν την μόδα. Ενημερωμένες με τις τάσεις της μόδας, οι αναρτήσεις τους είναι το hotspot για όλες τις γυναίκες. Τα outfits τους είναι πάντα θέμα για συζήτηση, οι συνδυασμοί είναι φοβεροί και πολλές κοπέλες αντιγράφουν το ντύσιμο τους.
Αλλά δεν είναι μόνο η μόδα, είναι και η στάση ζωής, το lifestyle.
Στο http://behindeveryman.se/josie/ θα βρείτε φωτογραφίες από διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά και πως περνάει μία γυναίκα όμορφα την ημέρα της, από ένα ραντεβού για καφέ με τις φίλες της ή από μία εξόρμηση με τα παιδιά.
 

Η Josefine είναι μία πολύ γλυκιά κοπέλα, χαρισματική και φυσικά πολύ όμορφη!! Για να μαθαίνετε νέα της αλλά και να είστε πάντα ενημερωμένοι για την μόδα ακολουθείστε την και στο twitter.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις