Τα παπούτσια της άνοιξης

Μπορεί ο καιρός ακόμη να μην δείχνει ότι έχει έρθει η Άνοιξη, καθότι έχει πολύ κρύο και πολύ αέρα, ωστόσο η άνοιξη είναι εδώ!

Φυσικά, κάθε φορά που έρχεται η άνοιξη, θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και ξεκινάμε πάντα με την γκαρνταρόμπα μας.

 
Αλλάζουμε ρούχα και παπούτσια και αμέσως αλλάζει και η διάθεση μας. Γίνεται ανοιξιάτικη και παιχνιδιάρικη. Μπαλαρίνες, τα λατρεμένα πάνινα sneakers και δερμάτινα αλλά και σανδάλια λαμβάνουν θέση!!
Είναι της μόδας και τα sneakers με διπλό ή τριπλό πάτο. Δίνουν ύψος αλλά και στιλ για όλες τις εμφανίσεις σας, από το πρωί εώς το βράδυ.

Οι μπαλαρίνες είναι διαχρονική αξία, είναι άνετες και σε πολύ όμορφα σχέδια.  Είναι ευκολοφόρετες αφού μπορούμε να τις φορέσουμε είτε με το φόρεμα μας το βράδυ που θα βγούμε έξω, είτε με το office look, θα έχουμε ένα σούπερ στιλάτο αποτέλεσμα με ότι και να τις συνδυάσουμε.

Τα πάνινα sneakers προσδίδουν έναν cool αέρα και είναι και πολύ κοριτσίστικα. Μας θυμίζουν όταν ήμασταν κοριτσάκια και τρέχαμε να παίξουμε στις πλατείες με τις φίλες μας. Τότε το μόνο που θέλαμε, ήταν ένα ζευγάρι πάνινα sneakers στο αγαπημένο μας χρώμα.

Προσωπικά εγώ λάτρευα το κόκκινο...λίγο παρακινδυνευμένο αλλά ιδιαίτερο. Έπειτα εύκολο και απλό ήταν το navy blue, οι πιο πολλές φίλες μου, αυτό επέλεγαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις