Τα crops μπλουζάκια

 
Είναι γεγονός....τα crops μπλουζάκια..κατακλύζουν τους δρόμους, τα fashion shows και αποτελούν fashion statement για πολλές fashionistes.

Φοριούνται διαφορετικά κι αλλάζουν ύφος. Έχουν εξασφαλίσει για τα καλά την δική τοςυ θέση στις τάσεις της μόδας και δεν μας εκπλήσουν πια. Τα έχουμε δει σε πολλές εναλλαγές και σε πολλά σχέδια. Όμως παραμένουν πολύ coolκαι σέξι.

Αυτό που αφήνει το δέρμα κάπως εκτεθειμένο, είναι πολύ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο.
Συνδυάστηκαν με διαφορετικά είδη και άλλαζαν κάθε φορά χαρακτήρα. Το crop μπλουζάκι το είδαμε πολλές φορές σε πιο χαλαρές εμφανίσεις, συνδυασμένο με τζιν ή με υφασμάτινο παντελόνι. Ωστόσο είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα αν είναι και προσεγμένο, με ένα office look να αποτελείται από το crop μπλουζάκι, σακκάκι, παντελόνι και τις αγαπημένες σας γόβες.

  

 

 
Φυσικά φοριούνται με το κλασσικό παλτό, το tailored παντελόνι, το ανδρόγυνο look καθώς επίσης και την επιβλητική γούνα. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση, λοιπόν, που λειτουργεί πλήρως εξισορροπητικά κι αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Και φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, θα δούμε πολλές νέες εκδοχές με crop μπλουζάκι και πιστεύω θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Όπως και σε όλα τα πράγματα σε αυτή την ζωή, θα πρέπει να έχουμε και ένα μέτρο. Μην φοράμε crop μπλουζάκια που δεν μας κολακεύουν και δώστε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του υφάσματος.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις