Το Fashion Workshop by Vicky Kaya παρουσιάζει: Fashion on Screen


Από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2015 το «FASHION ON SCREEN», το τετραήμερο κινηματογραφικό φεστιβάλ μόδας που διοργάνωσε το Fashion Workshop by Vicky Kaya για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2013 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, επιστρέφει και το ανανεωμένο Screening Room του NIXON μετατρέπεται σε εντευκτήριο για όλους τους λάτρεις της μόδας και του κινηματογράφου.

Για τέσσερις ημέρες θα πραγματοποιούνται προβολές ταινιών, υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου σχεδιαστή κοστουμιών, φωτογράφου και δημοσιογράφου Filep Motwary, που συνοψίζουν όλο το νόημα της μόδας και αποτυπώνουν την επιρροή της στο κινηματογράφο, αλλά και στην ευρύτερη σύγχρονη κουλτούρα. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν ταινίες που άφησαν εποχή, παλιές ή νεότερες, καθώς και σπάνιες προβολές μικρού και μεγάλου μήκους που έχουν ως κοινό γνώμονα τη μόδα και την υψηλή αισθητική. Οι προβολές είναι προγραμματισμένες να ξεκινούν αργά το απόγευμα και να διαρκούν έως τα μεσάνυχτα στο ατμοσφαιρικό Screening Room του Nixon στον Κεραμεικό, συγκεκριμένα όμως το Σάββατο 21/3 θα πραγματοποιηθούν και μεσημβρινές προβολές έτσι ώστε όσοι  θεατές επιθυμούν να μπορέσουν να απολαύσουν παράλληλα και το φημισμένο brunch του NIXON.

Από το Valentino: The Last Emperor, μέχρι το περίφημο Sunset Boulevard του Billy Wilder, και το ντοκιμαντέρ Paris is Burning οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες συνδεδεμένες με τη μόδα, σπάνια ντοκιμαντέρ και δυσεύρετα fashion films μικρού μήκους.

Σκοπός του FASHION ON SCREEN είναι να προωθήσει και να προβάλει τη βιομηχανία της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσκαλώντας ανάμεσα στο κοινό του δημοσιογράφους μόδας, bloggers και φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια ετήσια γιορτή της μόδας, εκπαιδευτικού χαρακτήρα που προβάλει την Αθήνα ως πολιτισμική πρωτεύουσα συγκεντρώνοντας θετική δημοσιότητα από έναν δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο με μεγάλη επιρροή.

Η φετινή διοργάνωση έχει την τιμή να πραγματοποιείται με την υποστήριξη του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, της διεθνούς φήμης εταιρίας ICONOCLAST, και της Marketing Greece, μεταξύ άλλων, ενώ μεγάλος χορηγός της ενέργειας είναι η Radiant Professional make-up.

Πηγή: Jenny.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις