Φορέστε μίνι...αναδείξτε τη σέξι πλευρά σας.

Προτείνω να βγάλετε έξω από την ντουλάπα το μίνι φόρεμα ή φούστα, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και είστε έτοιμες για μία βραδινή εμφάνιση που θα αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια σας.

Πείτε ναι στα prints, τα ανοιξιάτικα λουλούδια, τον ασπρόμαυρο συνδυασμό αλλά και τις αριστοκρατικές μονοχρωμίες όπως το white-off, οι natural τόνοι κι οι παστέλ αποχρώσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τα σωστά ψηλοτάκουνα που θα ολοκληρώσουν τη μίνι επιλογή σας καθώς και τα κατάλληλα κοσμήματα ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ!  Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας!

Μπορεί το φόρεμα να είναι πιο ευκολοφόρετο από την φούστα μια και δε χρειάζεται να βρείτε κομμάτια να το συνδυάσετε. Ωστόσο η φούστα έχει πολλές πτυχές και έτσι μπορείτε να αναδείξετε διαφορετικά στιλ ανάλογα με το styling.
Φέτος, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας πάντρεψαν το girly με το sporty στοιχείο συνδυάζοντας φούστες με sneakers και sporty αξεσουάρ, όπως jockey καπέλα. Εσείς, δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε και να διαμορφώσετε το στιλ σας συνδυάζοντας με τον κατάλληλο τρόπο την φούστα σας.
 
Για παράδειγμα, φορέστε την girly φούστα σας με retro τοπ, την μεταλλική-glamorous φούστα με rock t-shirts, την ρομαντική με τα μοντέρνα σας sneakers και την κλασική με classy γόβες και funky αξεσουάρ. Άλλωστε η μόδα είναι ένα παιχνίδι. Παίξτε λοιπόν με την ντουλάπα σας και αναβαθμίστε το στιλ σας με απλές κινήσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις