Sneakers...παντού!!


Οι τάσεις της νέας σεζόν βάζουν τα sneakers στο επίκεντρο και τα καθιστούν απαραίτητο κομμάτι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εξάλλου είναι πλέον γνωστό πως τα αθλητικά παπούτσια αποτελούν πλέον κομμάτι «για όλες τις χρήσεις» και συνοδεύουν όχι μόνο τα sportive looks αλλά και τα girly με τη φούστα σας ή τα κλασσικά με τα tailored ρούχα.
 
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μάθετε πού θα βρείτε τα πιο hot & stylish sneakers της άνοιξης. Ο παρακάτω οδηγός αγοράς θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια ή μάλλον…τα πόδια!   Ο πιο μοδάτος συνδυασμός για να τα αναδείξετε!
Αν πιστεύετε πως τα sneakers αποτελούν μία κατεξοχήν αθλητική επιλογή που ολοκληρώνουν τα casual looks ή το sportswear, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Μία από τις πιο «βολικές ανατροπές» που έχουν παρουσιαστεί στις τάσεις της μόδας είναι πως τα sneakers ταιριάζουν με όλα! Κι όταν λέμε όλα εννοούμε ακόμη και τις πιο κοριτσίστικες εμφανίσεις με το φόρεμα ή τη φούστα, είτε αυτά είναι casual είτε επίσημα.
Φορέστε τα ανεπιφύλακτα με το μίνι ή maxi φόρεμα ή τη μίντι φούστα σας. Η επιλογή των αγαπημένων σας sneakers που θα κάνετε είναι αυτή που θα δώσει το ανάλογο ύφος στο τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.      

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις