Spring issue...το blazer

Τι άλλο θα ήταν παρά χρωματιστό!  Θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο που το πανωφόρι οφείλει να εξυπηρετεί κάποιες προϋποθέσεις για να μπορέσει να φορεθεί.
Το blazer ανήκει στα jackets που μπορείτε να φορέσετε και μάλιστα ικανοποιώντας πολλές περιστάσεις και διαφορετικά στιλ, από τα denim looks μέχρι τα κλασσικά tailored outfits. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε το χρωματιστό blazer στην επιφάνεια! Οι διστακτικές επιλέξτε τις παστέλ αποχρώσεις ενώ οι πιο τολμηρές μη διστάσετε τα εκθαμβωτικά χρώματα.
 
Μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ χαρίζοντας chic & classic διάθεση στις εμφανίσεις σας. Πιο συγκεκριμένα, φορέστε το άνετα από το casual denim ντύσιμο με το t-shirt σας μέχρι το glam βραδινό φόρεμα σας, τις στυλάτες μπαλαρίνες σας κι εννοείται πως αποτελεί αγαπημένο και διαχρονικό κομμάτι για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο.

Το χρώμα που θα επιλέξετε καθώς και το σχέδιο θα καθορίσει το αν θα πετύχετε μοντέρνο στιλιστικό αποτέλεσμα με το blazer σας.

Γι” αυτό δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τις ζωηρές ή παστέλ αποχρώσεις ανάλογα με το προσωπικό στιλ σας, τα μοδάτα prints όπως τα λουλούδια αλλά και το cropped style για ακόμη πιο stylish εμφανίσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις