Συμβουλές από την Ολίβια Παλέρμο


 
 
Η Ολίβια Παλέρμο είναι το αγαπημένο μας fashion icon, καθώς δεν κάνει ποτέ λάθος ενδυματολογικές επιλογές. Ξέρει τι να φορέσει, πού να το φορέσει και πώς να το φορέσει, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να τη θαυμάζει για το στιλ της και να προσπαθεί να αντιγράψει τα σύνολα που επιλέγει. Η Olivia Palermo είναι ο άνθρωπος που πρέπει να εμπιστεύεστε στα τυφλά σε ό,τι αφορά μόδα και στιλ και έτσι όταν μιλάει για τα μυστικά της πάνω σ’ αυτόν τον τομέα εμείς απλώς ακούμε.


Για τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να παραμένει stylish και το καλοκαίρι, που η θερμοκρασία ανεβαίνει, το πρώτο πράγμα λοιπόν που η fashionista τόνισε είναι πως όλες μας πρέπει να φοράμε flats παπούτσια -τα οποία μάλιστα μπορούν να είναι και λίγο μεγαλύτερα.
Δεν έχει άδικο, αν σκεφτείτε πως τα πόδια ιδρώνουν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπή σε φουσκάλες και πληγές που δημιουργούνται από τα παπούτσια, άρα ένα άνετο ζευγάρι είναι το άλφα και το ωμέγα.
Μην ξεχνάτε επίσης πως τα πόδια το καλοκαίρι εξαιτίας της ζέστης πρήζονται και μπορεί να «μεγαλώσουν» μέχρι και μισό νούμερο, όπως πολύ σωστά επισημαίνει η Olivia.

Η Ολίβια τονίζει σε ότι αφορά τα καλλυντικά ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι είναι να αλλάζουμε foundation, και γιατί η επιδερμίδα σκουραίνει από τον ήλιο, αλλά και γιατί ακόμα και το φως της ημέρας είναι διαφορετικό. Τέλος είπε πως θεωρεί πολύ stylish το καλοκαίρι τα κόκκινα νύχια.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις