Η τζιν φούστα επιστρέφει δυναμικά

Η τζιν φούστα επέστρεψε, όχι όπως την ξέραμε, αλλά εμφανώς ανανεωμένη. Η εικόνας μιας τζιν φούστας με ένα polo t-shirt φαντάζει πλέον θολή, καθώς βρήκε τρόπο να παρουσιαστεί με ένα προφίλ εντελώς διαφορετικό. Και κάπως έτσι ένα από τα βασικά κομμάτια της δεκαετίας του 1970 επανήλθε στη ντουλάπα μας.
 

Δοκίμασε να τις φορέσεις με ένα απλό t-shirt και flat εσπαντρίγιες, αθλητικά ή τα λευκά πάνινα παπούτσια.

Εξακολουθεί να αποτελεί ένα δύσκολο κομμάτι ως προς το styling. Το απόλυτο τέχνασμα που αφορά τις τζιν φούστες είναι το εξής: διατήρησε το σύνολο απλό και άφησε τη τζιν φούστα να κλέψει την παράσταση. Αν θέλετε ένα styling περισσότερο κομψό, αλλά ευέλικτο, σκεφτείτε ένα μαύρο top και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια ή μπαλαρίνες.

Ένα κλασικό πουκάμισο με ανοιχτά κουμπιά μπροστά και ένα ζευγάρι strappy σανδάλια αυτομάτως θα κάνει τη τζιν φούστα να δείξει ιδιαίτερα θηλυκή.

Προσθέστε ένα τζιν πουκάμισο και πετύχετε το απόλυτο denim on denim look.
Ένα κομψό top και μια τσάντα με χιαστί λουρί, είναι η ιδανική πρόταση για χαλαρές βόλτες.
Αν αισθάνεστε πως κάτι λείπει προσθέστε ένα statement κολιέ ή ένα φουλάρι στη μέση, περασμένο μέσα από τη ζώνη της τζιν φούστας.

Η τζιν φούστα σε Α γραμμή με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες, τις flat μυτερές μπαλαρίνες ή τα flat mary janes – για το απόλυτο 60’s look – δημιουργούν απίθανους retro συνδυασμούς.
Σκεφτείτε τα έξωμα top, τη τζιν φούστα και ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Ένα στυλ διακριτικά sexy.
Τα κομμάτια που διαθέτουν λεπτομέρειες από κρόσσια ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική του denim υλικού.

Οι midi τζιν φούστες απαιτούν δετά flat σανδάλια και ένα απλό t-shirt.
Τα ριγέ top παρέα με τα nude σανδάλια και τις τζιν φούστες δημιουργούν το τέλειο καλοκαιρινό look.

Εάν θέλετε να συνδυάσετε τη τζιν φούστα με ένα τζιν μπουφάν φροντίστε το μπουφάν να διαθέτει ενδιαφέρον και η σιλουέτα του να είναι αυστηρά δομημένη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις