Όσο έχει ακόμη ζέστη...φθινοπωρινό ντύσιμο



Ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας, είναι φυσικά το λευκό πουκάμισό σας. Ιδανικό για τα looks του γραφείου, αλλά και τις πιο σοφιστικέ εμφανίσεις σας, είναι το ρούχο που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει στη ντουλάπα της. Με τον ίδιο περίπου τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε κι ένα τζιν πουκάμισο. Η μόνη διαφορά είναι πως μπορείτε να το προτιμήσετε και για τις casual ή βραδινές εμφανίσεις σας.


Διαλέξτε τζιν, λευκά ή μαύρα πουκάμισα, που μπορείτε να συνδυάσετε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ή ένα printed, καρό, πουά, με αστεράκια, αφηρημένα σχέδια ή λουλούδια.

Τα πουκάμισα συμπληρώνουν με στιλ κάθε σύνολό σας πρωί και βράδυ και σας δίνουν τη δυνατότητα να είστε κομψή στο γραφείο, αλλά και για να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα layered looks για τις απογευματινές βόλτες σας. Συνδυάστε τα με υφασμάτινα, μονόχρωμα cropped παντελόνια, παντελόνες με καρό prints, κοτλέ, τζιν και suede κομμάτια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε casual και formal look σας.

Δοκιμάστε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας κοτλέ skinny παντελόνι με ένα φαρδύ t-shirt, φούτερ και oversized ζακέτα, ενώ για το γραφείο προτιμήστε ένα πιο σοφιστικέ look με υφασμάτινο παντελόνι σε ανδρική γραμμή,λευκά sneakers και την κλασική, αλλά απολύτως διαχρονική καμπαρντίνα σας.

Διαλέξτε το ιδανικό παντελόνι για το στιλ και τη σιλουέτα σας, προσθέστε τα σωστά παπούτσια, αξεσουάρ και πανωφόρι και δημιουργήστε εξαιρετικά σύνολα για το γραφείο και τις βόλτες σας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις