Δαντέλα το καλοκαίρι;;


Και όμως η δαντέλα το καλοκαίρι στα ρούχα μπορεί να είναι ντελικάτη, αισθησιακή και όσο sexy πρέπει, αποτελεί εγγυημένη επιλογή για looks που αποπνέουν κομψότητα.


Απόλυτα συνυφασμένη με τη γυναικεία φύση, προσθέτει ένα elegant touch στην εμφάνισή μας και δημιουργεί μια boudoir αίσθηση που απογειώνει το look με τον πιο όμορφο τρόπο.

Κομμάτια είτε αμιγώς φτιαγμένα από δαντέλα είτε με λεπτομέρειες από το συγκεκριμένο υλικό μπαίνουν δυναμικά στα outfits για να μας χαρίσουν αέρα star του cinema, να αναβαθμίσουν το στιλ μας και να δώσουν ένα boost στην αυτοπεποίθησή μας!

Άλλοτε απόλυτα girly και άλλες φορές πιο σοφιστικέ, η δαντέλα συγκαταλέγεται στα φίνα εκείνα υλικά που μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνισή μας, ανάλογα με το πώς θα επιλέξουμε να τη φορέσουμε.

Βικτωριανές αναφορές, boudoir χαρακτήρας και αρκετός αισθησιασμός είναι τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν, κατατάσσοντάς τη στις standard επιλογές κάθε φορά που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε στιλιστικά. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κάθε σεζόν κάνει την επανεμφάνισή της στην πασαρέλα, με τους περισσότερους designers να την επιλέγουν για τα looks που παρουσιάζουν, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας.

Εντάξτε λοιπόν στο look σας το υπέροχο αυτό υλικό, επιλέγοντας τα κατάλληλα items και αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας και θα σας χαρίσουν το πιο αιθέριο στιλ.
Διατηρήστε το hairstyle και τα παπούτσια σας πιο διακριτικά και ήπια. Βρήκα τα πιο ωραία γυναικεία παπούτσια εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις