Τα χειμωνιάτικα παπούτσια



Σίγουρα τώρα που βαδίζουμε όλο και πιο πολύ σε χειμωνιάτικο σκηνικό, τα κλειστά μποτάκια και οι ψηλές μπότες είναι βασικοί πρωταγωνιστές των looks μας.

Παρ' όλα αυτά, δεν είναι απίθανο να θελήσουμε μια μέρα να φορέσουμε ένα ζευγάρι πέδιλα ή ένα σχέδιο όπως τα booties με ανοιχτή μύτη μπροστά.

Τι γίνεται όμως όταν ο καιρός έξω δεν βοηθάει στην επιλογή ανοιχτού παπουτσιού; Πολλά μπορούν να γίνουν, αρκεί να έχουμε μερικά βασικά tips στο μυαλό μας ώστε να μην κρυώνουμε.



Όπως φαντάζεστε, εφόσον επιλέξετε ανοιχτά παπούτσια, καλό είναι το υπόλοιπο σύνολο να είναι πιο κλειστό. Ιδανική επιλογή δηλαδή για ένα open toe μποτάκι ας πούμε, είναι ένα skinny τζιν το οποίο θα αγκαλιάζει το πόδι και θα φτάνει μέχρι το παπούτσι.

Ένα ωραίο παλτό με ενδιαφέρον pattern θα γίνει το επίκεντρο του look σας και θα κάνει τα open toe παπούτσια σας να μην δείχνουν τόσο τρανταχτά. Αυτό σε περίπτωση που έχετε τη συγκεκριμένη επιθυμία και θέλετε να τα κάνετε να τραβήξουν την προσοχή αλλά όχι να κυριαρχήσουν στο ντύσιμό σας.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις