Το καλοκαίρι φέτος είναι κίτρινο!


Δεν χρειάζεται να μπει και ημερολογιακά το καλοκαίρι για να συνειδητοποιήσουμε ότι μια συγκεκριμένη απόχρωση επιστρέφει πάντα κάθε σεζόν τέτοια εποχή, για να φέρει τα summer vibes λίγο πιο νωρίς στο στιλ μας.


Και ενώ εδώ και αρκετούς μήνες ζούμε την επέλαση του ροζ χρώματος, νομίζω ότι ο πιο ωραίος τρόπος να αρχίσουμε να φωτίζουμε λίγο τα looks μας είναι επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις του κίτρινου, ένα χρώμα που οι style influencers έχουν ήδη λατρέψει και φέτος μιας και είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσουν statement αλλά και να ανανεώσουν τη διάθεσή τους.

Το κίτρινο πρέπει να το εντάσσετε στα καθημερινά σύνολά σας και να βάλετε έτσι ένα spring twist που θα ανανεώσει πρώτα από όλα τη διάθεσή σας, καθώς και τα κομμάτια από την αγορά που μπορείτε να επιλέξετε για να το καταφέρετε.

Το κίτρινο χρώμα συμπληρώνει πάντα υπέροχα ένα τζιν κομμάτι, είτε πρόκειται για παντελόνι είτε για jacket.

Με κάποιο έντονο χρώμα, όπως το μπλε, το μοβ ή το βυσσινί, θα δημιουργήσει τα πιο ωραία και εύκολα color blocking ανοιξιάτικα σύνολα.

Επιλέξτε ένα κίτρινο πανωφόρι για να δώσετε ανοιξιάτικη νότα ακόμα και στο πιο απλό outfit και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας sneakers.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις