Dr Scholl!!

 
Όχι δεν είναι τα παπούτσια που φοράει η γιαγιά σας ή η θεία που τις πονάνε τα πόδια από τις ευρυαγγείες. Είναι τα αγαπημένα εδώ και δεκαετίες Dr Scholl, τα οποία τα βρίσκεις παντού πια και όχι μόνο σε φαρμακεία. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι η ομάδα της εταιρείας Dr Scholl έχει δημιουργήσει αξιαγάπητα σχέδια που πραγματικά θα τα ήθελες όλα να τα έχεις στην ντουλάπα σου. Φυσικά στην εταιρεία Dr Scholl, δεν μετράνε μόνο τα σχέδια αλλά και η άνεση, είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύετε σε μεθόδους πιο δίνουν ένα αποτέλεσμα καλύτερου και άνετου παπουτσιού.

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή και η μητέρα μου μου πήρε για πρώτη φορά τα μπέζ τσοκαράκια μου Dr Scholl, περπατούσα και με άκουγε όλη η γειτονιά είχε πολύ πλάκα...για εμένα τουλάχιστον. Σήμερα η εταιρεία Dr Scholl εκτός από τσόκαρα, έχει δημιουργήσει μπότες, σανδάλια με φελό, σανδάλια με ξύλο και πολλά ακόμη σχέδια.

Λάτρεψα για φέτος το καλοκαίρι τα Dr Scholl τσόκαρα σε μαύρο λουστρινένιο χρώμα, θα τα ήθελα πάρα πολύ να τα έχω. Έχει πολύ γέλιο να φοράς τα τσόκαράκια σου Dr Scholl και να σε κοιτούν όλοι.
Η γερμανική Dr Scholl, έχει φοβερή ποιότητα και τα χρώματα της μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, αλλά το πιο σημαντικό είναι τα σχέδια της που μπορείς να τα φορέσεις πρωΐ, μεσημέρι και βράδυ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις