Μια μοναδική συλλογή από εσώρουχα και αξεσουάρ για την H&M από την Sonia Rykiel!


Ενόψει Χριστουγέννων, η Sonia Rykiel αποκαλύπτει μία συλλογή από εσώρουχα για την Η&Μ που αντιπροσωπεύει την chic και μοντέρνα φιλοσοφία της. Εσώρουχα από βελούδο, μετάξι και σατέν με τις χαρακτηριστικές ρίγες της Rykiel, αξεσουάρ όπως καρφίτσες, στέκες, παντόφλες και μαξιλάρια! Η Sonia Rykiel είναι η πρώτη σχεδιάστρια εσωρούχων για την Η&Μ καθώς και η πρώτη Χριστουγεννιάτικη συνεργασία της εταιρίας. Η συλλογή θα διατίθεται από τις 5 Δεκεμβρίου σε 1500 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως και σε 8 Sonia Rykiel Boutiques.

“Το στυλ της Rykiel ξεπερνά τη μόδα, είναι τρόπος ζωής. Αντιπροσωπεύει την Γαλλική φινέτσα και τη γοητεία του Παρισιού αλλά πάνω από όλα την αισθητική του Saint-Germain” λέει η Nathalie Rykiel, πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια της Sonia Rykiel.
H συλλογή ‘Sonia Rykiel pour H&M’ αποτελείται από 6 θέματα. Σμόκιν των 20’s που μεταμορφώνεται σε loungewear από βελούδο με γραμμές από τούλι.  Camisoles, night slips, νυχτικά και kimono-style peignoirs από 100% μεταξωτό τούλι. Εσώρουχα από μετάξι, βαμβακερή δαντέλα, με το σήμα κατατεθέν της Rykiel τις ρίγες. Κομμάτια με φλοράλ μοτίβα και το “Belle en Rykiel” γραμμένο με στρας. Σουτιέν φτιαγμένα από μαλακό ύφασμα και αφαιρούμενες τιράντες. Μποξεράκια χαμηλοκάβαλα ή hotpant στυλ με grosgrain λεπτομέρειες. Η χρωματική παλέτα αποτελείται από απαλό ροζ και μαύρο, ενώ οι ρίγες είναι ροζέ, βιολετί και μαύρες. Τα αξεσουάρ αποτελούνται από  παντόφλες με ρίγες ή στρας, καρφίτσες και στέκες με στρας και ένα βελούδινο μαξιλάρι με το μήνυμα “Belle en Rykiel”.

Οι τιμές ξεκινούν από 7.95€ για τα thong και 29.95€ για τα rosette σουτιέν. Το μακρύ ασύμμετρο βελούδινο φόρεμα έχει 79.95€, το μεταξωτό kimono peignoir 59.95€ και το βελούδινο στυλ σμόκιν παντελόνι 39.95€.
“Ποιος θα μπορούσε να κάνει περισσότερο chic εσώρουχα από την Sonia Rykiel! Τα κομμάτια είναι μοντέρνα, αισθησιακά και θηλυκά χωρίς να είναι τολμηρά. Λατρεύω τις μοντέρνες ρίγες, ενώ τα μαύρα και ουδέτερα χρώματα είναι τόσο κολακευτικά. To θέμα είναι να είσαι όμορφη και κάτω από τα ρούχα, για τον εαυτό σου” λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ.

Στην Ελλάδα, η συλλογή θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Η&Μ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις