Κάτι χρόνια πριν!!!


Τελικά όσο περνούν τα χρόνια γινόμαστε και πιό "νέοι", ας είναι καλά το μπότοξ. Δείτε πως ήταν η Kate Blanchet πριν 13 χρόνια και η Kate Winslet πριν 15 χρόνια. Εντάξει να μην είμαι και τελείως άδικη, ζήτω ο θεός του photoshop.




Πάντως ρε παιδιά, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί ή μερικές έχουν την ανάγκη να δείχνουν όπως ήταν πριν 10 χρόνια και να μην αφήνουν όλα να έρθουν όπως πρέπει. Anyway, ας θυμηθούμε μερικούς από τους star του Hollywood κάτι χρόνια πριν.

Κοίτα, η Kristen Stewart δεν διαφέρει και πάρα πολύ, αλλά να σας πω την αλήθεια μου, μου άρεσε πιο πολύ το 2007. Το βλέμμα της είναι διαπεραστικό γεμάτο αυτοπεποίθηση και γοητεία.
Καλά αυτό και αν είναι, αγνώριστη η Kate Winslet το 1995, δεν την καταλαβαίνεις με τίποτα, για να είμαι ειλικρινής προτειμώ την Kate Winslet του 2010 και μαζί τον κούκλο αυτό το μοντέλο από την Αγγλία που είναι αυτοκόλλητοι.
Η Gwyneth Paltrow το 1993, μοιάζει σαν ροκ τραγουδίστρια. Είναι καλή και νομίζω ότι εξελίσσεται "φυσιολογικά", θα φταίει μάλλον που μένει κάτι "αεροπορικά μίλλια", μακριά από τον Cris.
O Heath Ledger, το 2000 όταν συμμετείχε στον Πατριώτη με τον Mel Gibson. Αυτός ο ηθοποιός νομίζω ότι είχε πολλά να δώσει, ήταν αυθεντικό ταλέντο.

Ο James Franco το 2002, όταν γυριζόταν η ταινία Spiderman, για να είμαι ειλικρινής τον θυμάμαι περισσότερο στο Milk, που έκανε τον γκέι φίλο του άλλου σπουδαίου ηθοποιού Sean Penn.

Jude Law 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις