Stelios Koudounaris Spring/Summer 2011!!

Το πρότυπο μιας σύγχρονης γυναίκας-υπερήρωα εκφράζεται μέσα από σκηνές που εκτιλίσσονται σε ενα δραματικό φόντο. Η γυναίκα Stelios Koudounaris χωρίς να αποποιείται την εύθραυστη πλευρά της, είναι δυναμική, ξέρει τι θέλει και δεν το διαπραγματεύεται. Ο σχεδιαστής ορίζει τη νέα θηλυκότητα που αγγίζει τα άκρα του αρρενωπού δυναμισμού, παρουσιάζοντας φόρμες που ακροβατούν μεταξύ αυστηρών και ρευστών οργανικών γραμμών. Ξεκάθαρα ισορροπημένα, δίνει παράλληλα έμφαση στο γυναικείο σώμα και στους όγκους των ρούχων, ορίζοντας τα ανατομικά στοιχεία που καθορίζουν τη θηλυκότητα.
Η γυναικεία σιλουέτα πάντα οριοθετείται, ακόμα και στα ρούχα όπου το ύφασμα απέχει από το σώμα καθώς αναδομείται -χωρίς να παραποιείται- με tromp l oeil παρεμβάσεις. 
 Τρισδιάστατα στοιχεία, αιχμηρά κοψίματα, κλασσικά πολυτελή υλικά, όπως κασμίρι, αγνό μαλλι και μετάξι παντρεύονται με τεχνολογικά υφάσματα σε μια σκοτεινή παλέτα όπου το μαύρο παίζει καταλυτικό ρόλο.









































Ο Στέλιος Κουδουνάρης εκθειάζει το μαύρο, αφού θεωρεί ότι είναι το χρώμα που αντανακλά την εμπειρία προσδίδοντας στη γυναίκα που το επιλέγει, αύρα ωριμότητας και επίγνωσης της σεξουαλικής δύναμης της, ενώ αποδίδει την κομψότητα χρησιμοποιώντας υποκειμενικές αντιθέσεις σε μια αστική, σεμνή αλλά ταυτόχρονα προκλητική συλλογή ενώ με το άψογο tailoring κάνει το pret-a-porter πολυτελές και πιό elite από ποτε. 
To showroom του Στέλιου Κουδουνάρη είναι στην Οδό Υμηττού και Λεωνίδα Μανωλίδη 11, Αθήνα 16121.
Ph:  +30 69 42657996
 info@stelioskoudounaris.com
 www.stelioskoudounaris.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις