Έρχεται ο χειμώνας....βγάλτε τα μάλλινα σας!!!

Πέφτει η θερμοκρασία 10 βαθμούς αυτό το σαββατοκύριακο, βαρυχειμωνιά για τουλάχιστον 4 μερούλες, για να βγείτε έξω και να απολαύσετε την βόλτα σας, ντυθείτε καλά πολύ καλά. Οπωσδήποτε πουλόβερ, κασκόλ, σκούφο, γάντια και μποτάκια με γούνα!! Μπορείτε να τα συνδυάσετε και για πρωί αλλά και βράδυ. Ακόμη και στην βαρυχειμωνιά, το ντύσιμο μας μπορεί να είναι προσεγμένο, να συνδυάζουμε τα χρώματα και τα υφάσματα σωστά. Δεν χρειάζεται να βάλουμε το πάπλωμα ή την κουβέρτα μας για να "σκάσουμε" μύτη.


 Το λευκό πουλόβερ με μεγάλο γιακά, προσθέτει γοητεία και ρομαντισμό, φορέστε το με τζήν ή με κολλητό παντελόνι!!
Ζακέτες πλεκτές με επένδυση από γούνα στην κουκούλα είναι στυλάτο και ιδιαίτερο, ταιριάζει με φούστες μίνι ή μάξι και με παντελόνια.
Κασκόλ σε χρωματισμούς του γκρί ή του πάγου είναι τα αγαπημένα μου, προσπαθήστε να βρείτε μεγάλα κασκόλ για να τα γυρνάτε 2 φορές, θα σας ζεσταίνουν περισσότερο.
Πουλόβερ με απεικόνιση ζώων, φέτος είναι πολύ must have κομμάτι, είδαμε και πολλές σταρ του Hollywood, να τα εμπιστεύονται για τις εξόδους τους όπως η Λιβ Τάιλερ! Συνδυάστε τα με κολλητό δερμάτινο παντελόνι και καλά να περάσετε στην βραδυνή σας έξοδο!!!
Σκούφος γούνινος που καλύπτει και τα αυτιά, αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα τον χειμώνα. Προτιμώ το λευκό ή το γρκί χρώμα που πηγαίνει με όλα τα ρούχα. Αν τώρα είναι και πλεκτός ακόμα καλύτερα, θυμίζει της γιαγιάς τα πλεκτά.

Μποτάκια γούνινα, επειδή πολυφορέθηκαν αυτά τα γνωστά μποτάκια, θα πρότεινα να αγοράσετε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο μοναδικό. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα μποτάκια που βρήκα στο netaporter.com, είναι λίγο ακριβούτσικα, αλλά μπορείτε να βρείτε και πιο φθηνά. Στο πίσω μέρος έχει επένδυση από σουέτ και τα κουμπάκια του είναι πολύ περιποιημένα! Συνδυάστε τα με μακριά ζακέτα και στενό παντελόνι για να το φορέσετε από μέσα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις