Πρίμα μπαλαρίνα!

 
Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω μπαλαρίνα, αλλά ποτέ δεν το προσπάθησα γιατί φοβόμουν ότι θα πονάγανε τα πόδια μου με τα σηκώματα και τα καθίσματα που απαιτεί το μπαλέτο. Όμως αργότερα λάτρεψα την ευρύτερη έννοια της μπαλαρίνας….μα φυσικά αναφέρομαι στα παπούτσια. Λατρεύω τις μπαλαρίνες, μου αρέσουν σχεδόν όλα τα σχέδια, εκτός από κάποιες λίγο εξεζητημένες. Φέτος η μόδα στις μπαλαρίνες δίνει πολλά χρώματα και σχέδια και ο συνδυασμός αυτών είναι κάτι μαγικό. Μπαλαρίνες πολύχρωμες σε ινδιάνικο στυλ με ρίγες, με λουλούδια υφασμάτινα ή πλεκτά σαν να έπλεξε η γιαγιά μας και απλά τα τοποθετήσαμε στην μπαλαρίνα.

 
Μπορείτε να τις ταιριάξετε με τα πάντα και να εντυπωσιάσετε με τις εμφανίσεις, όλοι θα κοιτούν τα πόδια σας. Οι μπαλαρίνες είναι ένα παπούτσι ιδιαίτερο, φοριέται όλες τις ώρες τις ημέρας και το σημαντικότερο δεν κουράζουν τα πόδια μας γιατί συνήθως είναι φλάτ ή μπορεί να έχουν λίγο έως ελάχιστο τακουνάκι. Φούξια, πορτοκαλί, τιρκουάζ, μπλε παραλλαγής, εμπριμέ, πουά, υφασμάτινες ή δερμάτινες ή από ψάθα, πολλά είναι τα χρώματα και τα είδη των μπαλαρίνων.

Πολλές είναι και οι σταρ που φορούν τις μπαλαρίνες σε πολλές εμφανίσεις τους, όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Χάλι Μπέρι, η Αν Χαθαγουέι. Γενικά τα παπούτσια μπαλαρίνες είναι ότι πιο βολικό και stylish υπάρχει στον κόσμο της μόδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις