Happy Easter!!


Η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή, χρώματα παντού στα λουλούδια, στα ρούχα, στα παπούτσια οπουδήποτε. Λατρεύω το ροζ παστέλ, το τιρκουάζ, το μπλε navy, το κόκκινο, το πράσινο και ότι άλλου μου αλλάζει την διάθεση μου και με ανεβάζει ψυχολογικά. Φέτος το Πάσχα, είπα να την δω glamorous, έκανα ένα shopping guide στο internet και βρήκα πολλά όμορφα κομμάτια που αν μπορούσα θα τα ήθελα όλα για διαφορετικούς λόγους και φυσικά για να μπορώ να τα συνδυάζω σε όλες τις περιπτώσεις. 



Για το γλυκό σωμών σε φόρεμα είναι πολύ σούπερ, σε συνδυασμό με λευκά wedge σανδάλια ακόμα πιο τέλεια. Γενικά φέτος το καλοκαίρι το wedge παπούτσι θα έχει την τιμητική του. Έχω ένα θέμα με το peep toe wedge, γιατί δεν με τρελαίνει το άνοιγμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, αλλά μετά σκέφτηκα πως αλλιώς θα δείξω το πεντικιούρ μου που έκανα με τις ατελείωτες στρώσεις σκληρυντικού για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. 
 

Άλλαξα γνώμη και μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια wedge έστω και ανοικτά. 

 



Φέτος βλέπουμε πολλά και διάφορα σχέδια, καρό, κόκκινα της φωτιάς, με δέρμα, με φιόγκους και με τρούκς. Αλλά και τα ψηλοτάκουνα σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνετε μία fabulous εμφάνιση. Φυσικά μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ, χρυσά βραχιόλια must have κομμάτια. Προσέξτε θα ολοκληρώσετε το ντύσιμο σας με σακάκι και clutch σε γήινους τόνους ή λευκό χρώμα που κλέβει τις καρδιές σε όλα τα show μόδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις