Σκάνδαλο...το σανδάλι


 
Σκάνδαλο είναι αυτά τα σανδάλια…όμως τα λατρεύω. Σανδάλια και τέλειο μανικιούρ είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός. Σανδάλια σε πολλά χρώματα φέρνουν το καλοκαίρι στα πόδια σου κάθε φορά. Υπέροχα για χίπη chic εμφανίσεις, και αν τα συνδυάσεις με τα πιο απλά μονόχρωμα ρούχα θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Σανδάλια με ψηλό τακούνι για πιο stylish εμφάνιση και σανδάλια με χαμηλό τακούνι για όλες τις ώρες της ημέρας. 


 

Για κομψό ντύσιμο επιλέξτε να φορέσετε απλά ρούχα όπως φορέματα ανάλαφρα σε απαλά χρώματα ή σε έντονα με σανδάλια που έχουν επάνω τους ημιπολύτιμες πέτρες ή περίεργα δεσίματα. Λάτρεψα τα πανέμορφα δεσίματα τωνσανδαλιών Paul and Joe Sister που θυμίζουν κόμπο ναυτικό και σε πολύ ωραία μεταλλιζέ χρώματα. Μπλέ και καφέ- χρυσό αλλά και τα πουά σανδάλια της ίδιας εταιρείας είναι πολύ hot κομμάτια, επίσης κομψότατα και πανέμορφα σανδάλια είναι Lollipops.

Παιχνιδιάρικα αλλά πολύ όμορφα, στολισμένα με εξωτικά λουλούδια από δέρμα, οδηγεί τη φαντασία μας σε μακρινά ταξίδια, σε μικρούς παράδεισους. Αλλά και τα πολύχρωμα σανδάλια της Espirit σου κλέβουν την καρδιά, πράσινα, κόκκινα, κίτρινα και φούξια είναι όλα τους απλά υπέροχα και πολύ γλυκούλικα, ειδικά αυτά με τα φιογκάκια και τους τριανταφυλλένιους πάτους. Ταιριάζουν απόλυτα με τζίν παντελόνι και ένα απλό t-shirt αλλά και με καυτά σορτσάκια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις