Multi Color!!


 

Η πολυχρωμία μας δίνει πολλές επιλογές. Η φετινή μόδα έχει ψιλά τακούνια με πολύ πολύ χρώμα και φυσικά γιατί να προτιμήσουμε ένα μόνο χρώμα αφού μπορούμε να έχουμε πολλά. Επιλέξτε γόβες ή peep toe μεπολύ ύψος σε πολλά χρώματα και συνδυάστε τα άψογα με μονόχρωμα ρούχα, για παράδειγμα αυτά τα αγαπημένα μου Bling σε κόκκινο και φούξια και όποιος αντέξει. 



Λατρεύω τα χρώματα και το ψηλό τακούνι είναι ότι πιο σέξι υπάρχει, δεν είναι τυχαίο που κορυφαίοι σχεδιαστές παπουτσιών δημιουργούν όλο και πιο ψηλοτάκουναπαπούτσια. Τα πολύχρωμα κροκό peep toe της Fericelli είναι απλά υπέροχα, φανταστείτε τα να τα φοράτε με ένα απλό αλλά και σέξι μαύρο φόρεμα σε κοκτέιλ στυλ. 

Τα πολύχρωμα ψηλοτάκουνα της Ισπανικής εταιρείας υποδημάτων Desigual είναι πολύ ιδιαίτερα, μοντέρνα και με χίπικο στυλ για ανάλαφρες εμφανίσεις, επιλέξτε τα και για το πρωί στην βόλτα στα μαγαζιά αλλά και το βράδυ για ποτό στο μπαράκι δίπλα στην θάλασσα. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα πολύχρωμα παπούτσια είναι το μαύρισμα, φροντίστε να μαυρίσετε καλά πριν τα φορέσετε. Φυσικά θα βλέπετε τον κόσμο από ψηλά, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοήσει ίσα ίσα θα δείχνετε πολύ σέξι και ο ανδρικός πληθυσμός δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από εσάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις