Crocsmania...

 
Λατρεύω το καλοκαίρι, λατρεύω την θάλασσα και θέλω επειγόντως διακοπές. Φέτος λέω να πάω προς Ιόνιο μεριά, με την πρασινάδα και τα γαταγάλανα νερά. Μάλλον προς Ζάκυνθο...για να δω και εγώ τις γνωστές παραλίες και να απολαύσω το όμορφο νησί. Προετοιμάζω την λίστα μου λοιπόν από τώρα, η οποία συμπεριλαμβάνει φορέματα, σορτσάκια, μαντήλες, εσώρουχα σέξυ, φούστες όσο πιο κοντές γίνεται και φυσικά τα αγαπημένα μου crocs παπούτσια. 


Για άλλο ένα καλοκαίρι τα παπούτσια τύπου σανδάλια και σαγιονάρες αντίστοιχα της εταιρείας Crocs κλέβουν την παράσταση. Αφήστε που κυκλοφορούν και πολλές απομιμήσεις που συγνώμη αλλά είναι πολύ μαϊμούδες οι μαϊμούδες. Τα αυθεντικά Crocs είναι διαφορετικά, τα χρώματα τους είναι διαφορετικά, τα σχέδια επίσης.

Δεν είναι κάτι συνηθισμένο και μπορεί μερικές φορές να λέμε καλά αυτές τις γκουμούτσες φοράνε και βγαίνουν, όμως στην πραγματικότητα είναι ίσως τα πιο εύκολα και χαλαρά παπούτσια που έχω φορέσει ποτέ...ε και βρε αδελφέ διακοπές πάω και θέλω να μην με νοιάζει τίποτα..ε μην πρηστούν και τα πόδια μου από το περπάτημα από παραλία σε παραλία.

Λοιπόν μην σας απασχολεί τίποτα, φορέστε τα crocsακια σας και βγείτε τσάρκα..περπατήστε ξεκούραστα και περάστε φίνα, ούτε τακούνες που μοιάζουν με ουρανοξύστες, ούτε μπαλαρινούλες που θυμίζουν τον μαύρο κύκνο, απλά και βολικά...και καλό καλοκαίρι!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις