Δερμάτινες Μπότες!!Δερμάτινες μπότες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το αρχαιότερο και πιο διαχρονικό ύφασμα για μπότες δεν είναι άλλο από το δέρμα. Με τις πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες, τα σανδάλια και τα πέδιλα κλειδώνονται στη ντουλάπα και τη θέση τους παίρνουν τα αθλητικά παπούτσια, οι μπαλαρίνες και φυσικά οι άκρως χειμωνιάτικες μπότες. Εκκεντρικές, σε όλα τα χρώματα, μήκη και σχέδια, με κορδόνια, αγκράφες, ψηλοτάκουνες ή φλατ, οι δερμάτινες μπότες είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες και περιστάσεις.Αποτελούν μία από τις εύκολες λύσεις για τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να εντυπωσιάσουν, αφού συνδυάζονται με οτιδήποτε, όπως φορέματα, φούστες, εφαρμοστά παντελόνια και Jeans. Από τη λαμπερή κόκκινη μέχρι τη σκοτεινή μαύρη εκδοχή τους, οι δερμάτινες μπότες είναι must.
Δερμάτινες γυναικείες μπότες: σε κάθε μήκος και χρώμα.

Εκτός από τις ψηλοτάκουνες δερμάτινες μπότες, οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητα οι αγαπημένες των γυναικών, τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως κερδίζουν έδαφος και τα Αnkle Βoots.
Πρόκειται για μποτάκια, τα οποία φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε σχεδόν στυλιστικό συνδυασμό. Αν φορεθούν μάλιστα με παντελόνι και μεσάτο σακάκι, προσδίδουν κύρος και γοητεία. Για τις κυρίες, οι οποίες δεν φοβούνται να γίνουν εκκεντρικές, οι δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο συνδυάζονται άψογα με μίνι δερμάτινη φούστα σε total black look.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις